Virksomhedsinformation

Warner Bros. Discovery er medievirksomheden bag streamingtjenesterne Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies med flere. På tværs af Warner Bros. Discovery platforme får danskerne en stærk kombination af film, serier, reality, sport, underholdning, krimi og reportager.

Med en af verdens mest indholdsrige kataloger inspirerer, informerer og underholder Warner Bros. Discovery sit publikum i mere end 220 territorier og lande og på 50 sprog, som når ud til over tre milliarder seere.

TILGÆNGELIGHED
Warner Bros. Discovery undertekster alle ikke-dansksprogede programmer, der sendes på vores tv-kanaler. Samtidig synstolkes en række programmer. Synstolkningen er en tjeneste til blinde og svagtseende, som ved hjælp af et særskilt lydspor, får at vide, hvad der sker rent visuelt i et tv-program. På den måde minder synstolkning om en lydbog, der er tiltænkt blinde og svagtseende.

Warner Bros. Discovery modtager ingen medielicens, momsfritagelse eller lovbestemt brugerbetaling.

ETISK ADFÆRDSKODEKS
Warner Bros. Discoverys omdømme, kvaliteten af vores arbejdsmiljø og vores evne til at skabe værdi for vores seere og vores aktionærer er dybt forankret i den måde vi driver forretning på. Warner Bros. Discoverys adfærdskodeks afspejler den grundlæggende forventning om, at alle i virksomheden arbejder med integritet inden for alle vores forretningsaktiviteter.

Det indebærer også grundlæggende principper og praktiske retningslinjer for situationer, der kan have betydelige juridiske og etiske konsekvenser, hvis de håndteres forkert. I Warner Bros. Discovery forventer vi, at alle medarbejdere udviser høje standarder af ærlig og etisk adfærd. Foruden alle specifikke love og politikker, der gælder for vores arbejdsplads, er alle medarbejdere ansvarlig for: 

  • At være åbne og ærlige i al forretningskommunikation
  • At være ansvarlige for vores forpligtelser
  • Aldrig at udnytte en anden person på uretfærdig vis
  • Aldrig at give et misvisende billede af Warner Bros. Discovery
  • At vise respekt for andre i alle forretningsforhold

Alle medarbejdere i Warner Bros. Discovery er desuden introduceret til Warner Bros. Discoverys globale kodeks for etisk adfærd.

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi værdsætter dit privatliv. Det er vigtigt for os, at personoplysninger indsamles og behandles sikkert og lovligt. 

Vores overordnede mål er at sikre, at vores indsamling og brug af personlige oplysninger er passende for leveringen af webstedet til dig, og er i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. 

OM OS

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) er et førende globalt mediehus, der skaber og distribuerer indhold med stor bredde og variation til tv, film og streaming. Med en af verdens mest indholdsrige kataloger inspirerer, informerer og underholder Warner Bros. Discovery sit publikum i mere end 220 territorier og lande og på 50 sprog med velkendte mærker og produkter som: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies med flere. For mere information, gå til www.wbd.com. Warner Bros. Discovery følger og lever op til de høje krav til etiske normer og integritet, som fastsættes i gældende dansk lovgivning, UK Bribery Act og vores egen Code of Ethics.

Kontakt

discovery+ kundeservice
+45 7010 2020

Skriv til kundeservice her

HBO Max kundeservice

Skriv til kundeservice her

H.C. Andersens Boulevard 1
1553 København V
+45 7010 1010
infodk@discovery.com

 

CVR: 20052902