DISTRIBUTION

Warner Bros. Discoverys lineære kanaler distribueres via vores tv-leverandører. Det er ikke muligt at købe adgang, hverken som privatperson eller erhverv, til at se kanalerne direkte hos os. På vores streamingtjenester HBO Max, discovery+ og Eurosport Player kan du se alt vores programindhold.

Som privatkunde kan du modtage Warner Bros. Discoverys kanaler via din lokale antenneforening, boligforening eller en af de danske tv-leverandører. Kontakt din tv-leverandør for yderligere information om udvalg, pakker og priser. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os.

 

PRIVATPERSON

Hvordan kan du som privatperson se vores kanaler? 

Som privatperson kan du få adgang til vores program- og sportsindhold enten direkte fra vores streamingtjeneste Discovery+ eller gennem en af vores mange distributører: Norlys, Waoo, Allente eller Telia. Hvilken distributør du kan vælge, vil afhænge af, hvor i landet, du bor. 

 

ANTENNE- OG BOLIGFORENINGER

Skal vores kanaler med i jeres tv-pakke?

Er du repræsentant for en antenneforening eller boligforening, som ønsker at tilbyde Warner Bros. Discoverys kanaler til jeres beboere og medlemmer, så kontakt en af følgende distributører, som tilbyder alt til foreninger og forhandler vores kanaler: Norlys, Allente og Waoo (kun boligforeninger). 

 

HOTEL & ERHVERV

Skal dine gæster kunne se vores kanaler? 

Vi har både danske og internationale brands i kanalporteføljen, hvilket gør det muligt for jer som hotel at tilbyde underholdning til både danske og udenlandske gæster. 

Rettigheder til visning af Warner Bros. Discoverys kanaler på hoteller, hotelværelser og erhvervslokaler kan købes via følgende forhandlere: Infrateq og Allente.

 

OFFENTLIG VISNING 

Vil du vise sport i din bar eller lignende? 

Er du ejer af en restaurant, bar, pub eller lignende, som viser sport, og ønsker du at have et bredt og varieret udvalg af bl.a. Fodbold? Så er vores stærke sportskanaler ikke til at komme uden om! For at vise sport fra Warner Bros. Discoverys kanaler i en bar, restaurant eller lignende skal der betales offentlig visningsafgift. Rettigheder til offentlig visning af Warner Bros. Discoverys kanaler kan købes via Allente, som kan kontaktes på tlf. 70 27 27 36.

 

 

 

OM OS

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) er et førende globalt mediehus, der skaber og distribuerer indhold med stor bredde og variation til tv, film og streaming. Med en af verdens mest indholdsrige kataloger inspirerer, informerer og underholder Warner Bros. Discovery sit publikum i mere end 220 territorier og lande og på 50 sprog med velkendte mærker og produkter som: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies med flere. For mere information, gå til www.wbd.com. Warner Bros. Discovery følger og lever op til de høje krav til etiske normer og integritet, som fastsættes i gældende dansk lovgivning, UK Bribery Act og vores egen Code of Ethics.

Kontakt

discovery+ kundeservice
+45 7010 2020

Skriv til kundeservice her

HBO Max kundeservice

Skriv til kundeservice her

H.C. Andersens Boulevard 1
1553 København V
+45 7010 1010
infodk@discovery.com

 

CVR: 20052902