DISTRIBUTION

Alle Discovery Networks Danmarks lineære kanaler distribueres via vores tv-leverandører. Det er ikke muligt at købe adgang, hverken som privatperson eller erhverv, til at se kanalerne direkte hos os. På vores streamingtjenester discovery+ og Eurosport Player kan du se alt vores programindhold.

Som privatkunde kan du modtage Discovery Networks Danmarks kanaler via din lokale antenneforening, boligforening eller en af de danske tv-leverandører. Kontakt din tv-leverandør for yderligere information om udvalg, pakker og priser. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os.

PRIVATPERSON

Hvordan kan du som privatperson se vores kanaler? 

Som privatperson kan du få adgang til vores program- og sportsindhold enten direkte fra vores streamingtjeneste Discovery+ eller gennem en af vores mange distributører: Boxer, Waoo, Allente, Stofa, Telia eller Viasat - se en oversigt her. Hvilken distributør du kan vælge, vil afhænge af, hvor i landet, du bor. 

ANTENNE- OG BOLIGFORENINGER

Skal vores kanaler med i jeres tv-pakke?

Er du repræsentant for en antenneforening eller boligforening, som ønsker at tilbyde Discovery Networks Danmarks kanaler til jeres beboere og medlemmer, så kontakt en af følgende distributører, som tilbyder alt til foreninger og forhandler vores kanaler: Stofa, Allente og Waoo (kun boligforeninger). 

HOTEL & ERHVERV

Skal dine gæster kunne se vores kanaler? 

Vi har både danske og internationale brands i kanalporteføljen, hvilket gør det muligt for jer som hotel at tilbyde underholdning til både danske og udenlandske gæster. 

Rettigheder til visning af Discovery Networks Danmarks kanaler på hoteller, hotelværelser og erhvervslokaler kan købes via følgende forhandlere: Hoist Group, Otrum Danmark og Allente.

OFFENTLIG VISNING 

Vil du vise sport i din bar eller lignende? 

Er du ejer af en restaurant, bar, pub eller lignende, som viser sport, og ønsker du at have et bredt og varieret udvalg af bl.a. Fodbold? Så er vores stærke sportskanaler ikke til at komme uden om!

For at vise sport fra Discovery Networks Danmarks kanaler i en bar, restaurant eller lignende skal der betales offentlig visningsafgift. Rettigheder til offentlig visning af Discovery Networks Danmarks kanaler kan købes via Allente, som kan kontaktes på tlf. 70 27 27 36.

OM OS

Discovery Networks Danmark ApS er den danske medievirksomhed bag streamingtjenesterne discovery+, Eurosport Player og GOLFTV, og kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 & 2, Discovery Channel, TLC, ID, Discovery Science og Animal Planet. På tværs af Discoverys platforme får danskerne en stærk kombination af reality, sport, underholdning, krimi og reportager.

Kontakt

discovery+ kundeservice
+45 7010 2020

Skriv til kundeservice her

H.C. Andersens Boulevard 1
1553 København V
+45 7010 1010
infodk@discovery.com

 

CVR: 20052902