Virksomhedsinformation

Discovery Networks Danmark ApS er den danske medievirksomhed bag streamingtjenesterne discovery+, Eurosport Player og GOLFTV, og kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 & 2, Discovery Channel, TLC, ID, Discovery Science og Animal Planet. På tværs af Discoverys platforme får danskerne en stærk kombination af reality, sport, underholdning, krimi og reportager.

Discovery Networks Danmark ApS er en del af Discovery-koncernen og er ultimativt ejet af Discovery Inc, der er verdensledende inden for real life entertainment og som når ud til over tre milliarder seere i mere end 220 lande og territorier på 50 forskellige sprog. Discovery+ og Eurosport Player tilbydes de danske forbrugere af det engelske selskab Dplay Entertainment Limited. Discovery+ er lige nu den hurtigst voksende streamingtjeneste i norden.

TILGÆNGELIGHED
Discovery Networks Danmark undertekster alle ikke-dansksprogede programmer, der sendes på vores tv-kanaler. Samtidig synstolkes en række programmer. Synstolkningen er en tjeneste til blinde og svagtseende, som ved hjælp af et særskilt lydspor, får at vide, hvad der sker rent visuelt i et tv-program. På den måde minder synstolkning om en lydbog, der er tiltænkt blinde og svagtseende.

Discovery Networks Danmark sender fra London og er derfor underlagt britisk lovgivning på området. SAMFUNDSAFTRYK Discovery Networks Danmark aktiviteter i Danmark har et markant og positivt aftryk på samfundet.

  • Discovery Networks Danmark købte i 2016 produktioner og rettigheder hos danske samarbejdspartnere for et trecifret millionbeløb. Derudover køber Discovery hvert år rettigheder og produktioner for et stort millionbeløb hos udenlandske produktionsselskaber og sportsorganisationer. 
  • Discovery Networks Danmark modtager ingen medielicens, momsfritagelse eller lovbestemt brugerbetaling.

ETISK ADFÆRDSKODEKS
Discoverys omdømme, kvaliteten af vores arbejdsmiljø og vores evne til at skabe værdi for vores seere og vores aktionærer er dybt forankret i den måde vi driver forretning på. Discoverys adfærdskodeks afspejler den grundlæggende forventning om, at alle i virksomheden arbejder med integritet inden for alle vores forretningsaktiviteter.

Det indebærer også grundlæggende principper og praktiske retningslinjer for situationer, der kan have betydelige juridiske og etiske konsekvenser, hvis de håndteres forkert. I Discovery Networks Danmark forventer vi, at alle medarbejdere udviser høje standarder af ærlig og etisk adfærd. Foruden alle specifikke love og politikker, der gælder for vores arbejdsplads, er alle medarbejdere ansvarlig for: 

  • At være åbne og ærlige i al forretningskommunikation
  • At være ansvarlige for vores forpligtelser
  • Aldrig at udnytte en anden person på uretfærdig vis
  • Aldrig at give et misvisende billede af Discovery
  • At vise respekt for andre i alle forretningsforhold

Alle medarbejdere i Discovery Networks Danmark er desuden introduceret til Discoverys globale kodeks for etisk adfærd.

PRIVATLIVSPOLITIK
Vi værdsætter dit privatliv. Det er vigtigt for os, at personoplysninger indsamles og behandles sikkert og lovligt. 

Vores overordnede mål er at sikre, at vores indsamling og brug af personlige oplysninger er passende for leveringen af webstedet til dig, og er i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. 

OM OS

Discovery Networks Danmark ApS er den danske medievirksomhed bag streamingtjenesterne discovery+, Eurosport Player og GOLFTV, og kanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 & 2, Discovery Channel, TLC, ID, Discovery Science og Animal Planet. På tværs af Discoverys platforme får danskerne en stærk kombination af reality, sport, underholdning, krimi og reportager.

Kontakt

discovery+ kundeservice
+45 7010 2020

Skriv til kundeservice her

H.C. Andersens Boulevard 1
1553 København V
+45 7010 1010
infodk@discovery.com

 

CVR: 20052902